Coca-Cola Mladima

Svetski dan mladih za podršku koja traje 365 dana

avgust, 2018

Širom planete, svakog 12. avgusta se obelažava Svetski dan mladih. Ovaj dan su ustanovile Ujedinjene nacije 2000. godine sa idejom da se dodatno istaknu potrebe i problemi mladih.

Kao sistem koji svoj biznis gradi sa mladim i ambicioznim ljudima, svesni smo izazova sa kojima se ova populacija suočava i zato im pružamo podršku i pomoć koja im je potrebna, kroz edukacije, mentorstva, prakse i zaposlenje.

[youtube v=“2GsopNeZ3_o“]

 

Posebno smo ponosni na program Coca-Cola podrška mladima, koji se u okviru Coca-Cola HBC grupe sprovodi na čak 16 tržišta. Edukativnim radionicama je do sada prisustvovalo više od 21.000 mladih, a programe na online platformi je pohađalo više od 6.500 polaznika. Više od 550 zaposlenih je kroz mentorski rad podelilo svoja iskustva, znanja i savete i ponosni smo što im kroz ovaj program dajemo priliku da steknu nove lične i profesionalne veštine koje im pomažu da se lakše zaposle i započnu uspešne karijere.

U Srbiji je kroz program do sada prošlo više od 2.000 mladih iz različitih krajeva zemlje, a više od njih 100 se nakon edukacije zaposlilo ili započelo svoje preduzetničke priče.

Naša podrška mladima je mnogo šira i obuhvata više programa u okviru naše platforme Coca-Cola mladima. Svetski dan mladih je za nas prilika da dodatno skrenemo pažnju na značaj podrške koja im je potrebna!